Tid igjen til NM på trekkspill og torader på Storefjell

Velkommen til NM på trekkspill og torader

NM på trekkspill og torader for 2018 går på Storefjell på Golsfjellet fra 28. juni til 1. juli 2018. Det ligger an til et flott arrangement med mye folk og god stemning.
 

 

 

NM-påmeldte

Årets NM på trekkspill og torader finner sted på Storefjell 28. juni til 1. juli. Her kommer en oversikt over hvem som har meldt seg på så langt, per 11. juni.

Buss til Storefjell

Skal du på NM på trekkspill og torader på Storefjell - og kommer med fly til Gardermoen 28. juni? Da er det svært enkelt å komme seg til Storefjell! Det er satt opp buss fra Gardermoen kl. 16.00 og i retning Golsfjellet og Storefjell.

Billig for medlemmer

I år betaler NTLs medlemmer kr 100,- i deltakeravgift, dette inkluderer inngang på alt som skjer av arrangementer på NM-hotellet. Bli med på NM!

Allsang fra radioen

På fredag 29. juni inviterer Odd Arne Halaas til allsangkonsert. Det vil handle om sang og musikk fra radioens programmer på 40-,50- og 60-tallet.

Øve som en mester

Det står mye på programmet under årets NM på trekkspill og torader. Det står mye på programmet under årets NM på trekkspill og torader. Hvordan man øver som en verdensmester, er noe av det vi kan få innsikt i på fredag.

Pengepremier

Under NM på trekkspill og torader vanker det pengepremier til flere av klassevinnerne.