Tid igjen til NM på trekkspill og torader på Storefjell

Velkommen til NM på trekkspill og torader

NM på trekkspill og torader for 2018 går på Storefjell på Golsfjellet fra 28. juni til 1. juli 2018. Det ligger an til et flott arrangement med mye folk og god stemning.
 

 

 

NM-resultater

NM på trekkspill og torader gikk på Storefjell på Golsfjellet i Buskerud fra 28. juni til 1. juli. Arrangementet omtales som en suksess. Her er resultatene som er klare.

Billetter under NM

Alle som bor inne på hotellet har gratis adgang til alle aktiviteter. Inngang pr. pers. for de som ikke har rom på hotellet:

NM-påmeldte

Årets NM på trekkspill og torader finner sted på Storefjell 28. juni til 1. juli. Her kommer en oversikt over hvem som har meldt seg på så langt, per 11. juni.

Billig for medlemmer

I år betaler NTLs medlemmer kr 100,- i deltakeravgift, dette inkluderer inngang på alt som skjer av arrangementer på NM-hotellet. Bli med på NM!

Allsang fra radioen

På fredag 29. juni inviterer Odd Arne Halaas til allsangkonsert. Det vil handle om sang og musikk fra radioens programmer på 40-,50- og 60-tallet.

Øve som en mester

Det står mye på programmet under årets NM på trekkspill og torader. Det står mye på programmet under årets NM på trekkspill og torader. Hvordan man øver som en verdensmester, er noe av det vi kan få innsikt i på fredag.