Siste nytt fra kretsene i NTL

Her kommer siste nytt fra NTLs kretser. 

Nytt

Anders Larsson kommer også

27-03-2019


KOMMER TIL STOREFJELL: Anders Larsson er en av artistene som ventes til årets NM på trekkspill og torader på Storefjell.

Tidligere har vi fortalt at Baluba blir blant artistene under årets NM på Storefjell. Nå er det klart at også den kjente og populære svenske trekkspilleren Anders Larsson kommer.

Larsson får med seg selveste felespiller Leif Göras, som har skrevet blant annet "Annas visa". Göras spiller til vanlig også en hel del sammen med Benny Andersson. På Storefjell har karene med seg knallgodt komp, Lars-Henrik Larsson på bass, Lars Erik Grandin på trommer og Tor Bekkelund på gitar. Og om ikke det er nok, de dyktige felespillerne Anna Göras og Lisa Jöneberg (bildet under) skal også bidra.

Informasjon om flere artister og flere nyheter om NM på Storefjell kommer  i løpet av kort tid både på NTLs nettside og i Trekkspillnytt. Årets NM-arrangement går fra 27.-30. juni. 

Ikke bestilt NM-overnatting ennå? Da lønner det seg å hive seg rundt. Meget godt overnattingstilbud. I fjor ble hotellet fullt.