- Bli med på NM i Skien!

25-06-2017Årets NM på trekkspill nærmer seg med stormskritt. Arrangementet er i Skien i Telemark fra 29. juni til 1. juli, og det blir blant annet konkurranser, topp dansemusikk og konserter. Noe for alle, både konkurransedeltakere og den som kommer for å være publikummer. Nederst i denne saken finner du blant annet påmeldingsskjema, reglement og invitasjon.

Konkurransene starter på torsdag og går til og med lørdag. På kveldstid er det blant annet topp dansemusikk og konserter. Eksempel på sistnevnte er «Bye i parken», som går fredag 30. juni i flotte omgivelser i Brekkeparken. På programmet står tekster og melodier gjort kjent av Erik Bye. Skiensfjordens Trekkspillklubb besørger musikken, mens sangen blir besørget av blant andre skuespillerne Sven Nordin, Johannes Joner og Jan Ø. Wiig og sangeren Nina Gromstad. Det blir også sang og musikk i gatene i Skien under NM.

Påmeldingsfrist 20. mai
Ifølge det nyeste regelverket kan alle melde seg på direkte til NM. Påmeldingsfristen er 20. mai. Se lenke til elektronisk påmeldingsskjema og skjema som kan skrives ut på denne siden! Nøl ikke med å ta kontakt med NTL på tlf. 22 00 56 35 eller e-postpost@trekkspillforbundet.no om du skulle ha spørsmål. Lokal arrangør er Skiensfjordens Trekkspillklubb (bildet). 

Overnatting
Ellers nevner vi at det er gode muligheter for overnatting. Yngre utøvere og elevorkestre får tilbud om gratis overnatting i kulturskolens lokaler.

- Vi har et begrenset antall plasser i kulturskolens lokaler, vegg i vegg med konkurransearenaen Ibsenhuset. Der kan man overnatte helt gratis, men det er nødvendig å ha med for eksempel sovepose, forteller Jørn Arve Rønningen hos NM-arrangøren Skiensfjordens Trekkspillklubb. Hvis interessert, ta kontakt med Rønningen på telefon 913 43 008.


Frister ikke dette, er man selvsagt også velkommen til å bestille overnatting på hotell eller i for eksempel bobil. NM-hotellet er Thon Hotel Høyers, som ligger i Skien sentrum, i gangavstand fra de ulike arrangementene. Andre mulige overnattingssteder er Clarion Collection Hotel Bryggeparken og Hotell Dag Bondeheim. Bobilparkering koster 200 kroner per døgn, ta kontakt på telefon 35 54 10 00 for mer informasjon.

 

Påmeldingsskjema (for utskrift)

Påmeldingsskjema (elektronisk)

Reglement

Invitasjon