«Reine trekkspelbonanzaen» på Sunnmøre

05-05-2019


INSTRUKTØRER OG DELTAKERE: Her er deltakere og instruktørene Knut Ivar Bøe, Kristina Farstad Bjørdal, Kåre Jørve og Linda Nygård.

Lokalavisa Vikebladet skrev at det var «reine trekkspelbonanzaen» da Ulstein Trekkspelklubb inviterte til trekkspillkafé  i starten av april. Dette koselige og innholdsrike arrangementet avrundet «Trivselshelg med Belg», som samlet deltakere fra både Sunnmøre og Romsdal.

I tillegg til Ulstein Trekkspelklubb og kulturskoleelever, var følgende grupper å høre på trekkspillkafeen: Norsk Fjordorkester, Råket og Omegn Belgdragarlag og Varde. I tillegg viste ulike seminargrupper hva de hadde lært i løpet av helga. Instruktører var Knut Ivar Bøe, Kristina Farstad Bjørdal, Kåre Jørve og Linda Nygård

Linda Nygård er også leder av Ulstein Trekkspelklubb og ei viktig drivkraft for å få i stand dette arrangementet.

- Det var rundt 30 deltakere på samspillkurset, og målet var å skape trivsel og inspirasjon blant trekkspillerne her i fylket. Etter de tilbakemeldingane jeg har fått så ser det ut som vi har lyktes med det. Rekruttering er også viktig for miljøet, og det var ekstra kjekt at så mange barn og unge var med. Vi vil prøve å få inn dette som et årlig arrangement i fylket, uttalte hun til Vikebladet da hun ble bedt om å oppsummere helga. (Bilder tatt av Linda Eikrem (Vikebladet) og Øystein Haddal)