Hovedsiden

Velkommen til NM på trekkspill i Skien!

NM på trekkspill går i Skien fra 29. juni til 1. juli 2017. Ifølge det nye regelverket for konkurransene kan alle melde seg på direkte til NM.

PÅMELDINGSFRISTEN ER OMGÅENDE – SENEST 20. mai.

•Norgesmesterskapet begynner torsdag 29.juni med solistklasser. Endelig program blir ferdig i siste halvdel av mai.

•Deltakelse på NM er åpent for alle. Ved påmelding til NM i klassen G3 behøver man ikke å melde på hvilke melodier som skal fremføres. Dette kan meddeles konferansieren før gruppen møter på scenen for konkurransespill.

•Flere av de som blir norgesmestere vil få pengepremier. Vinnerne av klassene S1, S2, S3, S5, S6, G5 og G6 mottar kr. 2000 hver. Vinner av S4 mottar kr. 5000 og vinner av superfinalen i gammeldans mottar kr. 7500. I tillegg vil dommerne dele ut en dommerpris på kr. 5000 til konkurransens beste prestasjon, uavhengig av klasse. Forutsetningen for å motta pengepremie, er at vinneren i aktuell klasse blir norgesmester (oppnår minst 100 poeng).

•Under NM skal deltagerne ha med seg noter i tre eksemplarer av det som skal spilles når de møter for konkurransespill (gjelder ikke klassene S5, S6, D3, D4, G1-G6, U2 og Å). Notene skal IKKE sendes inn til kontoret sammen med påmeldingsskjemaet.

•Ved finalespill og superfinale i gammeldans spilles det i alle klasser fire melodier (vals, polka, reinlender og masurka, eller nært beslektede danser av disse). Det kan ikke spilles to melodier av samme kategori. Alle melodiene må være dansbare. I G2 spilles det tre melodier, men vinner av G2 kvalifiserer seg til G1 der det spilles fire melodier i finalen (viser ellers til hele punkt 3.7. i retningslinjer for NM).

•I varietéklassen (V) skal det spilles uten noter. Tre eksemplarer av notene skal imidlertid leveres til dommerne.

Husk å fylle ut rubrikken "Deltar i følgende klasser" på baksiden av påmeldingsskjemaet. Dette letter vårt arbeid i henhold til programoppsett og diplomlister. Vær også nøye med at navn på musikkstykket, komponist og arrangør blir skrevet riktig og tydelig. Husk også å oppgi navn og adresse på kontaktperson, samt eventuelt telefonnummer og epost-adresse.

Send gjerne påmeldingene på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Det går også an å bruke elektronisk skjema: påmeldingsskjema

Dele
 

Besøkende

Vi har 96 gjester her nå