Hovedsiden

- Bli med på folkefesten i Skien til sommeren!

- Skal du ikke være med på konkurransene under trekkspill-NM, kom til Skien likevel, er oppfordringen fra Jørn-Arve Rønningen (bildet) hos arrangøren Skiensfjordens Trekkspillklubb. Alle landets trekkspillklubber inviteres nå til å bli med på å skape liv og røre i telemarksbyen i månedsskiftet juni/juli.

NM på trekkspill går fra 29. juni til 1. juli, og det legges opp til en stor folkefest også utenfor konkurranselokalene.

- Vi ønsker at alle i byen skal få en positiv trekkspillopplevelse, og håper derfor at så mange som mulig kan bli med på å skape liv i bybildet ved å spille på utvalgte steder både fredag 30. juni og lørdag 1. juli, samt i Brekkeparken fredag ettermiddag, står det blant annet i invitasjonen som er sendt ut til landets trekkspillklubber.

Alle som bidrar til buskspell under NM, vil få fri adgang til konkurransene alle dager, samt til dansekvelden i Ibsenhuset lørdag kveld. I tillegg vil alle som er med og bidrar få 100 kroner i avslag på billetten til konserten «Bye i Parken», der Erik Byes sang og musikk står på programmet. Solister er skuespillerne Johannes Joner og Sven Nordin. I tillegg deltar Nina Gromstad og Jan Ø. Wiig, og selvsagt Skiensfjordens Trekkspillklubb.

Hvis du/dere kan tenke dere en tur til Skien under NM, ta kontakt med Ole Røed eller Jørn A. Rønningen hos NM-arrangøren Skiensfjordens Trekkspillklubb. Se kontaktinformasjon i Trekkspillnytt og på NTLs nettside.

Dele
 

Besøkende

Vi har 97 gjester her nå