Hovedsiden

Inviterer til seminar for barn og unge 21.-23. oktober

Det tradisjonsrike seminaret for barn og unge på Østlandet arrangeres i år av trekkspillorkestrene Fisarmoniske og Junior-Fisarmoniske, begge med tilhørighet i Bærum og Oslos kommunale kulturskoler. Datoene er 21.-23. oktober.

Seminaret holdes på Hundsund ungdomsskole på Fornebu. Det er start på fredagskvelden. Program for lørdag og søndag deles ut ved ankomst til seminaret, heter det i invitasjonen fra arrangøren. Arrangementet avsluttes med konsert midt på dagen på søndag.  

Kontaktperson Brith Laila Ouff opplyser at deltakerne blir delt inn i fire orkestre etter alder og nivå. Dette gjøres i samråd med lokale lærere. Noter blir delt ut i god tid før seminaret.

Årets instruktører er Linda Nygård (orkester 1), Live Berger Brekke (orkester 2), Lena Rist-Larsen (orkester 3) og Skjalg Bjørstad (orkester 4).

Det er mulig å overnatte på skolen for de som ønsker det. Men det er også gode muligheter for hotellovernatting i nærheten. Alle barn som sover på skolen uten foreldre til stede, må ha en voksen de kjenner godt som kontaktperson.                                                                           

Det er flotte rekreasjonsområder rett utenfor skolen. Det er et hyggelig handlesenter rett ved skolen. Det går også buss til Oslo sentrum om noen skulle ønske å ta seg en bytur mens barna øver.

Dele
 

Besøkende

Vi har 48 gjester her nå